dissabte, 20 de novembre del 2010

Somiar

Quin és el teu somni?
Quantes vegades no ens hauran o haurem fet aquesta pregunta?
I és curiós, perquè quants de nosaltres hem somiat almenys una vegada en la resposta d'aquesta pregunta?

Els somnis que tenim quan dormim són capritxosos, mai sabem en que somiarem quan ens allitem, i moltes vegades no sabem que hem somiat quan ens despertem. Aquests, poden fer que ens despertem amb més o menys ganes de riure...

...per això, a tots nosaltres ens agrada somiar desperts.





                                                                   Yann Tiersen, gran concert, gran nit, Gran companyia.

10 comentaris:

Xitus ha dit...

Titi...No em cansaria mai d'escoltar aquesta peça...Ho té tot. Moltes gràcies per venir al concert el passat dissabte, va ser una bona estona, també la prèvia sopant a l'Alt Heidelberg. El somnis, els desitjos i les pors van lligats...La tendència de pensament durant el dia pot influenciar el que somniem, i a l'inrevés...I somniar desperts és un bàlsam que ens hem de permetre.

Unknown ha dit...

És tant necessari somiar dormint com somiar desperts... i a la vida s'han de tenir somnis, perque si no els sentiments no poden sortir.
Un petó!

mery ha dit...

Gran cançó...

aniré a dormir amb por. Sempre somio molt, recordo massa i al meu inconscient no li falta personalitat delatadora.

Rubén ha dit...

Una vez tuve un sueño muy real, era bastante desagradable. No se exactamente que era lo que me ocurría, pero era una de esas situaciones que darías lo que fuera por ir atrás en el tiempo y evitar llegar al momento en que estás.

De hecho, en el sueño pensé:
"ojala esto fuera un sueño, pero... mírate Rubén no es un sueño y estas metido en esto hasta el fondo. No puedes dar marcha atrás, las cosas no funcionan así.."

Entonces desperté.

mendoloiro ha dit...

Què són els somnis?

Premonicions? Vàlvules d'escapament d'un reprimit i incomprès inconscient? Potser l'excusa per a no fer alguna cosa, o la motivació per a fer-la? Potser tan sols un fisiològic salvapantalles mental al que donem massa importància?


Potser no és tant important què són els somnis. Ni com són. Potser no són ni necessaris ni innecessaris. Potser el concepte "somiar despert" és erroni perquè s'associa a pensar coses i actes que creus que no pots fer quan, potser, si que pots fer-los.

El que està clar, però, és que els somnis són allò que volem que siguin.


Pedro, t'he des

Laia ha dit...

Jo crec que els somnis tenen una relació directe amb la nostra vida. És una forma de conexió amb el nostre subconscient. I moltes vegades aquest ens diu coses que el nostre "conscient" no és capaç de percebre.
És una d'aquelles coses màgiques de la vida que generen misteri i que cadascú pot donar-hi la importància que vulgui, com ha dit l'Ori.
En qualsevol cas és divertit analitzar les històries surrealistes que es poden construir dins el nostre cap mentre dormim!!

Anònim ha dit...

It's the dream of many people, that they will come to have, some day.

Pedritoo!

Manescal ha dit...

Xitus: Vaig disfrutar del concert, un dels millors. M'agrada molt la comparació dels somnis com un bàlsam!

Ester: Cert és el que dius; moltes vegades els sentiments s'expressen en els nostres somnis! Un petó guapa!

Mery: A vegades m'agradaria enrecordar-me més dels meus somnis. Una abraçada!

Ruben.Royo: Estos sueños en los que piensas que estás soñando son realmente curiosos. También me ha pasado a mi, y si, asusta. Un abrazo blues man!

Mendolorio: Els somnis tenen infinitats de definicions, uns pensaran que són més necessaris i altres no tant; però si que crec que són una via d'escapament, un mirall on es reflexe el que ens passa per dintre. Una abraçada!

Laia: M'encanta el que dius "És una d'aquelles coses màgiques de la vida que generen misteri" Màgia i misteri. I si, si que es curiós analitzar el que podem arribar a somiar. Un petó reina!

Anònim: S'ha de lluitar pels somnis, d'aquesta manera es podran complir!

Síl (Dylan) ha dit...

I qui diu que la vida no és un somni del qual algun dia despertarem?

Però el cert és que, tant si somiem desperts com si tenim ganes que arribi la nit per reprendre somnis de nits anteriors, el que necessitem és agafar forces i creure que les il·lusions es poden complir. Ara bé, no hem de perdre de vista que per aconseguir-les hem de lluitar i està a les nostres mans fer-ho.

Anònim ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.